OVER ONS

De belangrijkste focus van 3Dtools is chemische procesmachines: met name vul-, etiketteer-, meng- en interne transportmachines. Alles gebeurt in eigen huis, van het ontwerp tot de bouw van complete machines of machineonderdelen. No-nonsense design is onze mantra. Als het niet perfect is, dan is het niet goed genoeg.

Achter ons vertrouwen gaat een combinatie van 30 jaar ervaring in engineering, machinebouw en de chemische industrie schuil. Dankzij onze ervaring in het ontwerpen en bouwen van machines voor chemische procestoepassingen, voelen wij ons zelfverzekerd in het bedienen en werken met alle machines in de chemische industrie. Bovendien maken we unieke oplossingen die bedrijven helpen om boven hun soortgenoten uit te stijgen. Vertrouw ons om uw productieproces die magische toets te geven, de beste beslissing die u ooit hebt genomen, direct nadat u hebt besloten om ondernemer te worden.

Hallo, ik ben Sam.

Ik heb altijd al een eigen bedrijf willen beginnen in de technische wereld. Gedurende mijn hele carrière heb ik de mogelijkheid gehad om te zien, te observeren en te werken in een veelheid van productieomgevingen. Deze ervaringen gaven me de kans om de zwakste schakel in die productieketens te zien. Het identificeren van de knelpunten van een productieproces is slechts de eerste stap, deze stap heeft mij getriggerd om die processen te optimaliseren.

De meeste productiebedrijven werken nog steeds aan het maximaliseren van de partijgrootte. Echter, met de verandering in de marktvraag, de opkomst van e-commerce en de voortdurend stijgende logistieke verwachtingen, hoeven bedrijven niet harder maar slimmer te werken. Ik ben ervan overtuigd dat bedrijven zich moeten richten op het minimaliseren van de omzet- & machinereinigingstijden. Door deze tijden te minimaliseren worden de productieketens flexibeler en kunnen bedrijven beter inspelen op de veranderende eisen van de markt. 

Hallo, ik ben Lieven

Als zaakvoerder van een productiebedrijf voor industriële coatings en verven zoeken wij continu naar verbeteringen in ons bedrijf; zowel op gebied van efficiëntie op productieniveau als op gebied van ergonomie voor onze medewerkers.

In deze zoektocht heb ik Sam leren kennen en zo zijn we begonnen met de ontwikkeling van deze uitstekende vulmachineGravifill, die een grote toegevoegde waarde heeft voor ons bedrijf. We kunnen sneller schakelen tussen verschillende partijen en dit levert een aanzienlijke tijdsbesparing op. Hierdoor kunnen we direct meer volume verwerken. Een win-winsituatie dus!

Dankzij onze praktische kennis binnen vele vulprocessen weten we waar de knelpunten liggen en daarom ben ik ervan overtuigd dat we met 3Dtools een belangrijke partner voor u kunnen worden!

100% Belgisch

Wij zijn gevestigd in West-Vlaanderen, België. Al onze machines worden hier in België ontworpen, gebouwd en geassembleerd. Zowel voor modulaire oplossingen als voor complete systemen die 'from scratch' worden opgebouwd om uitzonderlijke niveaus van efficiëntie te leveren, kan u bij ons terecht. Bel ons gewoon op of zeg hello@3dtools.be via e-mail om aan de slag te gaan.

HTML Snippets Aangedreven door : XYZScripts.com
Scroll naar boven